Nasvet za prve uporabnike Pasje vile:

Veliko psov ni navajenih na bokse in na samoto, zato jih je na to potrebno navaditi. S pravim pristopom in pozitivnimi povezavami, se bo večina psov naučila sprejeti Pasjo vilo.

V Pasji vili so prisotni novi vonji, nova vrsta boksa in morda tudi novi materiali. Če je pes v dvomih, ga motivirajte z njegovimi najljubšimi priboljški. Lahko pa od doma prinesete njegove stvari, na primer pasjo odejo ali kost za glodanje, in jih položite v Pasjo vilo. Ne prehitevajte, vzemite si čas, pomembno je, da pes dobi pozitivno izkušnjo, ko je v Pasji vili. Ko je pes notri in so vrata zaprta, počakajte nekaj časa in se prepričajte, da je pes miren. Ko odprete vrata, da ga vzamete ven pa mu za nagrado podarite nove priboljške. Prvih nekajkrat se pogosto vračajte do Pasje vile in se prepričajte, da je vaš pes v novem okolju ostal miren. Lahko se obrnete tudi na najbližjo pasjo šolo, velika večina ima zdaj v okviru osnovne izobrazbe tudi navajanje na boks.

Ko se psi navadijo in naučijo uporabe boksa jim boks predstavlja zatošiče, predvsem ko si želijo miru pred ljudmi in ga celo prostovoljno obiščejo. 

Postopek:

  • Odpri vrata in s priboljškom vodi psa v Pasjo vilo.

  • Pes naj priboljšek poje v Pasji vili, saj jo bo tako miselno povezal s pozitivnim občutkom.

  • Vzemi nov priboljšek in z njim vodi psa iz Pasje vile.

Po potrebi ponovi.

Ne skrbite, le nekaj obiskov bo potrebnih in kuža bo hitro sprejel Pasjo vilo kot začasno domovanje. Prvih nekaj obiskov uporabi Pasjo vilo le za kratek čas in postopoma podaljšuj. Priporočamo največ enourno uporabo. Čas prilagodi počutju tvojega psa in tako poskrbi, da te bo vedno z veseljem počakal v Pasji vili .

Prenesi si aplikacijo in začni z uporabo:

PASJA VILA

Varna, prijetna in čista pasja uta, kjer te tvoj najboljši prijatelj počaka medtem, ko imaš opravke. Za migajoče pasje repke in več časa s tvojim najboljšim prijateljem!

APLIKACIJA

Pasjo vilo lahko uporabljaš z aplikacijo Den4Dogs, ki ti omogoča lociranje in odklepanje le te.

VREDNOSTNA KARTICA 

(OPCIJSKO: če je storitev Pasja vila plačljiva)

Pasjo vilo lahko uporabljaš z vrednostno kartico, ki jo lahko kupiš v trgovini pred katero se nahaja. Vsaka kartica je edinstvena zato lahko vrata Pasje vile, v kateri te čaka tvoj kuža, odpreš le ti.

Uporabi aplikacijo Den4Dogs za ogled lokacij in razpoložljivost.

Postavi se pred razpoložljivo Pasjo vilo in odpri vrata z aplikacijo ali vrednostno kartico.

Psa pospremi v vilo, zapri vrata in počakaj, da se ključavnica aktivira ter, da se na zaslonu izpiše »zasedeno« in se prižge rdeča lučka. Aplikacija bo zaznala psa. Sedaj lahko brezskrbno uživaš v opravkih.

Odpri vrata z aplikacijo ali vrednostno kartico in uživaj v preostanku dneva s tvojim najboljšim prijateljem.