Prenesi si aplikacijo

Uporabi aplikacijo Den4Dogs, da najdeš lokacije Pasjih vil.

Postavi se pred razpoložljivo Pasjo vilo in z aplikacijo odpri vrata.

Psa pospremi v vilo, zapri vrata in počakaj, da se ključavnica aktivira ter, da se na zaslonu izpiše »zasedeno« in se prižge rdeča lučka. Aplikacija bo zaznala psa. Sedaj lahko brezskrbno uživaš v opravkih.

Odpri vrata z aplikacijo, vzemi psa iz Pasje vile in uživaj v preostanku dneva s tvojim najboljšim prijateljem.

Nasvet za prve uporabnike Pasje vile:

Veliko psov ni navajenih na bokse in na samoto, zato jih je na to potrebno navaditi. S pravim pristopom in pozitivnimi povezavami, se bo večina psov naučila sprejeti Pasjo vilo.

V Pasji vili so prisotni novi vonji, nova vrsta boksa in morda tudi novi materiali. Če je pes v dvomih, ga motivirajte z njegovimi najljubšimi priboljški. Lahko pa od doma prinesete njegove stvari, na primer pasjo odejo ali kost za glodanje, in jih položite v Pasjo vilo. Ne prehitevajte, vzemite si čas. Pomembno je, da pes dobi pozitivno izkušnjo, ko je v Pasji vili. Ko je pes v vili in so vrata zaprta, počakajte nekaj časa in se prepričajte, da je pes miren. Ko odprete vrata, da ga vzamete ven, pa mu za nagrado podarite nove priboljške. Prvih nekajkrat se pogosto vračajte do Pasje vile in se prepričajte, da je vaš pes v novem okolju ostal miren. Lahko se obrnete tudi na najbližjo pasjo šolo, velika večina ima zdaj v okviru osnovne izobrazbe tudi navajanje na boks.

Ko se psi navadijo in naučijo uporabe boksa, jim boks predstavlja zatočišče, predvsem ko si želijo miru pred ljudmi in ga celo prostovoljno obiščejo.

Postopek:

  • Odpri vrata in s priboljškom vodi psa v Pasjo vilo.

  • Pes naj priboljšek poje v Pasji vili, saj jo bo tako miselno povezal s pozitivnim občutkom.

  • Vzemi nov priboljšek in z njim vodi psa iz Pasje vile.

Po potrebi ponovi.

Ne skrbite, le nekaj obiskov bo potrebnih in kuža bo hitro sprejel Pasjo vilo kot začasno domovanje. Prvih nekaj obiskov uporabi Pasjo vilo le za kratek čas in postopoma podaljšuj. Priporočamo največ enourno uporabo. Čas prilagodi počutju tvojega psa in tako poskrbi, da te bo vedno z veseljem počakal v Pasji vili .